Alergia na potraviny
Súčasné údaje naznačujú, že pravá potravinová alergia postihuje 6 – 8 % kojencov, 3 – 5 % malých detí a 2 – 4 % dospelých osôb. Za posledných 20 rokov sa výskyt potravinovej alergie rýchlo zvyšoval. Alergia na orechy, ktorá bola po prvýkrát popísaná začiatkom 80. rokov 20. storočia, je dnes veľmi častá, zatiaľ čo incidencia alergie na kravské mlieko sa...
Ďalšie články na rovnakú tému
Bezlepková diéta nie je len pre celiatikov
Ľuďom sa často pletú pojmy „alergia na lepok“ a „neznášanlivosť lepku“ alebo celiakia. Jedná sa o dve ochorenia, ktoré...
Alergia na potraviny
Skrížená alergia
Skríženou alergiou peľ – potraviny trpí v strednej Európe asi 50 % peľových alergikov. Skrížená alergia vzniká na základe...
Alergia na potraviny
Neboli nájdené žiadne dáta
Súvisiace príspevky z poradne
Overené našimi zákazníkmi
97 % zákazníkov odporúča náš obchod z 1019 recenzií
Zobraziť všetky hodnotenia- Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 20 dňami
- Rychle vybavenie mojej objednávky
Overený zákazník pred mesiacom
„Maximálne spokojný.“
Overený zákazník pred mesiacom