Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

96 % zákazníkov odporúča náš obchod z 1104 recenzií

Zobraziť všetky hodnotenia
„rýchle a bezproblémové doručenie tovaru“
Overený zákazník pred 16 dňami
  • rychle vybavenie
  • moznost osobneho odberu
Overený zákazník pred 2 mesiacmi
  • Rýchle dodanie tovaru
Overený zákazník pred 2 mesiacmi