Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

- Rýchle dodanie
- Kvalitný tovar
- Detailný popis tovaru
- Dobre zabalený tovar
Overený zákazník pred 5 dňami
- Okamzite reakcie obchodu, tovar bol objednany v sobotu a uz pondelok bol u mna. Exelentne rychle dodanie.
- Vyborna komunikacia a prehlad o pohybe zasielky.
Overený zákazník pred 9 dňami
- rýchlosť dodania
- cena
Overený zákazník pred 10 dňami