Infolinka (všedné dni 8.30–15 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–15 h)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
„odporúčam“
  • poradenstvo a výborná komunikácia
Overený zákazník pred 4 dňami
„Všetko ok.“
Overený zákazník pred 17 dňami
  • informácie z webu
Overený zákazník pred 21 dňami