Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
![Heureka recenze](https://im9.cz/sk/cb/12875-11.png)
„Ok“
Overený zákazník pred 22 hodinami
„Seriózna komunikácia, na moju otázku ohľadom meškania dodávky tovaru mi promptne odpovedali a dodanie bolo vybavené akonáhle bol tovar naskladnený. Odporúčam tento obchod.“
- Dobrá komunikácia via e-mail.
Overený zákazník pred 4 dňami
„Rýchle vybavenie objednávky.“
Overený zákazník pred 5 dňami