Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Som spokojná. Rýchle dodanie. Nemala som šancu ešte vyskúšať. Ale už sa tešíme, keď pri chrípke vyskúšame.“
- Rýchle dodanie
- Cena pomer kvalita
- Produkt zodpovedá popisu
Overený zákazník pred 2 dňami
- veľmi rýchle dodanie
Overený zákazník pred 5 dňami
- Rýchle dodanie objednaného tovaru
Overený zákazník pred 6 dňami