Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Bezproblémový obchod, všetko prebehlo hladko, nemám čo vytknúť.“
Overený zákazník pred 2 dňami
- Spolahlivosť
- Pružnosť
Overený zákazník pred 2 dňami
- Objednaný tovar mi bol doručený obratom.
Overený zákazník pred 8 dňami