Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
- Prijemna komunikacia
- Ustretovost pri prevereni dotazu k produktu
Overený zákazník pred 2 dňami
„S nákupom naprostá spokojnosť“
- Tovar bol doručený presne podľa informácií
Overený zákazník pred 4 dňami
„všetko prebehlo podľa mojich predstáv“
Overený zákazník pred 17 dňami