Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
„Rýchle dodanie. S výrobkom som spokojná“
Overený zákazník pred 17 hodinami
- Rýchle vybavenie
Overený zákazník pred 5 dňami
„Veľmi rýchle dodanie. Krabica bola taká veľká, že by som ju neodniesla, ale keď som kuriéra poprosila, odniesol mi krabicu až do výťahu. Patrí VEĽKÉ ĎAKUJEM celému obchodu aj za ochotu pánovi kuriérovi.“
- Všetko 100%né
- Som spokojná
- Odporúčam obchod
- Veľmi rýchle dodanie. Krabica bola taká veľká, že by som ju neodniesla, ale keď som kuriéra poprosila, odniesol mi krabicu až do výťahu. Patrí VEĽKÉ ĎAKUJEM celému obchodu aj za ochotu pánovi kuriérovi
Overený zákazník pred 5 dňami