Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru na 3. deň od objednania. Super :-).
Overený zákazník pred 10 dňami
- Rychle dorucenie
- Vyborn komunikacia obchodu
Overený zákazník pred 23 dňami
„Rýchle dodanie “
Overený zákazník pred mesiacom