Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16.30)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Heureka recenze
  • rýchly a spoľahlivý
Overený zákazník pred 13 dňami
  • Spoľahlivosť, ochota
  • Milé dámy na zakznickom centre
  • Tovar ktorý nebol skladom, dodali neskôr (bez nutnosti platiť 2x poštovné)
Overený zákazník pred 27 dňami
  • Skvela kvalita vyrobkov, rychlost dodania
Overený zákazník pred 29 dňami