Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
„vsetko prebehlo v poriadku“
Overený zákazník pred 5 hodinami
  • tovar bol odoslany v ten isty den ako prebehla objednavka a hned aj doruceny
Overený zákazník pred 3 dňami
  • Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 8 dňami