Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
96 % zákazníkov odporúča náš obchod z 1104 recenzií
Zobraziť všetky hodnotenia
„rýchle a bezproblémové doručenie tovaru“
Overený zákazník pred 16 dňami
- rychle vybavenie
- moznost osobneho odberu
Overený zákazník pred 2 mesiacmi
- Rýchle dodanie tovaru
Overený zákazník pred 2 mesiacmi