Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Alergia na mäso

Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
„Tovar bol vyexpedovaný večer hneď po mojej objednávke a doručený na druhý deň, do 24 hodín.“
Overený zákazník pred 2 dňami
„Okamžité doručenie. Výborná cena. Veľmi som spokojný“
  • Výborný eshop
Overený zákazník pred 3 dňami
„Tovar expedovany ihned. Dalsi pracovny den bol uz doma.“
Overený zákazník pred 9 dňami