Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
„Nákup bol sprostredkovaný rýchlo k mojej spokojnosti. Vrelo odporúčam tento obchod“
Overený zákazník pred 20 hodinami
„Dobrý stroj.“
Overený zákazník pred 4 dňami
„Rýchle dodanie. S výrobkom som spokojná“
Overený zákazník pred 7 dňami