Alergia na mäso
Alergia na červené mäso je veľmi vzácna a jej spúšťačom je obvykle prisatie kliešťa. Precitlivenosť vznikne tým, že si naše telo vytvorí protilátky proti cukru obsiahnutému v slinách kliešťa – a rovnaký cukor sa nachádza práve v červenom mäse a vnútornostiach. Táto alergia rýchlo slabne, a pokiaľ nedôjde k ďalšiemu uhryznutiu kliešťom, sama vymizne v priebehu...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

- Nič neskrýval.
Overený zákazník včera
- Priaznivé ceny.
- Dobrá fixácia lehota.
Overený zákazník pred 12 dňami
„Veľmi rýchle dodanie tovaru a naozaj veľmi kvalitné a spĺňa účel na 100percent.po prvej noci som videla rozdiel.jednoznacne odporúčam.“
Overený zákazník pred 20 dňami