Alergia na orechy a ďalšie škrupinové plody
Alergia na škrupinové plody je celosvetovo značne rozšírená. Postihuje 0,5 – 1 % najmä detskej populácie a v niektorých prípadoch môže pretrvávať až do dospelosti. Alergénom sú obsiahnuté bielkoviny, ktoré môžu pri kontakte vyvolať neprimeranú reakciu imunitného systému. Precitlivenosť najčastejšie vzniká na vlašské a lieskové orechy, kešu para orechy, pistácie,...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
„Ok“
Overený zákazník pred 21 hodinami
„Seriózna komunikácia, na moju otázku ohľadom meškania dodávky tovaru mi promptne odpovedali a dodanie bolo vybavené akonáhle bol tovar naskladnený. Odporúčam tento obchod.“
- Dobrá komunikácia via e-mail.
Overený zákazník pred 4 dňami
„Rýchle vybavenie objednávky.“
Overený zákazník pred 5 dňami