Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke
- Oceňujem,že takýto obchod existuje.
- Oceňujem dostupnosť náhradných dielcov.
Overený zákazník pred 11 dňami
- špecializácia
Overený zákazník pred 12 dňami
„Najlepšie ceny“
- Spokojnosť
Overený zákazník pred 14 dňami