Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„V obchode som nakupovala viac krát a zatiaľ všetko v poriadku. Nemám žiadne výhrady.“
Overený zákazník pred 3 dňami
„rýchle jednanie“
Overený zákazník pred 4 dňami
„Všetko ok“
- Rýchle dodanie
Overený zákazník pred 6 dňami