Infolinka (všedné dni 8.30–16 h)
0233 41 88 38

Zmeniť krajinu

Alergia na kôrovce

Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií Menej informácií

Overené našimi zákazníkmi

Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

Heureka recenze
„všetko prebehlo podľa mojich predstáv“
Overený zákazník pred 4 dňami
„Spokojnost.“
Overený zákazník pred 8 dňami
„Super“
  • Vynikajuce ceny
Overený zákazník pred 9 dňami