Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
96 % zákazníkov odporúča náš obchod z 1104 recenzií
Zobraziť všetky hodnotenia
„rýchle a bezproblémové doručenie tovaru“
Overený zákazník pred 16 dňami
- rychle vybavenie
- moznost osobneho odberu
Overený zákazník pred 2 mesiacmi
- Rýchle dodanie tovaru
Overený zákazník pred 2 mesiacmi