Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Bezproblémový obchod, všetko prebehlo hladko, nemám čo vytknúť.“
Overený zákazník pred 2 dňami
- Spolahlivosť
- Pružnosť
Overený zákazník pred 2 dňami
- Objednaný tovar mi bol doručený obratom.
Overený zákazník pred 8 dňami