Alergia na kôrovce
Ide o jednu z najčastejšie diagnostikovaných potravinových alergií predovšetkým v krajinách, kde dochádza k zvýšenej konzumácii morských plodov. Hlavným alergénom je tropomyozín, ktorý sa vyskytuje v svalovine kôrovcov. Táto termostabilná bielkovina nestráca svoju vysokú alergenicitu ani po tepelnom spracovaní a je odolná aj voči tráviacim enzýmom. Kvôli tomu sú kôrovce...
Viac informácií
Menej informácií
Overené našimi zákazníkmi
Kliknutím na pečať zobrazíte všetky recenzie nášho e-shopu priamo na Heureke

„Tovar bol vyexpedovaný večer hneď po mojej objednávke a doručený na druhý deň, do 24 hodín.“
Overený zákazník pred 2 dňami
„Okamžité doručenie. Výborná cena. Veľmi som spokojný“
- Výborný eshop
Overený zákazník pred 5 dňami
„Tovar expedovany ihned. Dalsi pracovny den bol uz doma.“
Overený zákazník pred 11 dňami